Jens Martin Lovén

Lastepsühhiaatria arst-resident

Tervishoiumaailmaga puutusin esimest korda kokku 2012. aastal, kui alustasin ülikooli õpinguid Rootsis Karolinska Instituudis. 2014. aastal kolisin Eestisse ja astusin Tartu Ülikooli arstiteaduskonda. Pärast lõpetamist töötasin EMO valvearstina Soome maahaiglas, kus tegelesin peaaegu igas valves patsientidega, kellel olid psühhiaatrilised mured. Sageli oli tegemist alaealistega ja see kogemus sütitas mu kirge laste vaimse tervise vastu ja 2022. aastal alustasin laste- ja noorukitepsühhiaatria residentuuri.

Olen töötanud erinevates haiglates ja kliinikutes Eestis, Soomes ja Rootsis, sh Põhja-Eesti Regionaalhaigla Psühhiaatriakliinikus ja Tallinna Lastehaigla Laste Vaimse Tervise Keskuses. Kõige enam huvitavad mind enda erialal meeleolu- ja ärevushäired ning ATH. Samuti tunnen erilist huvi psühhofarmakoloogia vastu ja olen viimastel aastatel olnud selle teema informatiivse veebiplatvormi autor. Osalen regulaarselt täiendkoolitustel, sh olen läbinud pereteraapia algkursuse. Olen Eesti Psühhiaatrite Seltsi ja Eesti Arstide Liidu liige.

Minu vastuvõtule on oodatud lapsed ja noorukid kuni 18. eluaastani. Pean oluliseks head kontakti ja koostööd vanematega, et leida lapsele parima abi.

Võtan vastu eesti, inglise või rootsi keeles.

Tartu Ülikool
Eesti, inglise, rootsi

info@vaimsetervisekeskus.ee